Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post address
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vill du bli uppringd?
Förhandsgranskning
Dalgränd 12

Blåsut/ Enskededalen Perfekt trea i barnvänligt område med låg avgift!

Dalgränd 12
Stilfull renoverad 3:a med stor inglasad balkong. Rymligt kök med god plats för många middagsgäster samt stort badrum med badkar och fönster. Mycket gott om förvaring i form av både klädkammare och platsbyggda garderober. Ett mycket bekvämt boende med hiss i huset, nydragen el, mängder av eluttag och en stor och lummig innergård med gott om lekytor för barnen och sällskapsytor för de vuxna. Ett par minuters promenad till såväl Nackareservatet som till tunnelbanestationen Blåsut som på 12 minuter tar dig till T-centralen.
 • Boarea
  79 kvm
 • Rum
  3 rum och kök
 • Pris
  3 200 000 kr / Bud
Visning
Kontakta mäklaren för mer information
Visningstyp
Dalgränd 12
 • Fakta & Dokument
 • Interiör
 • Område

Grundfakta

Adress
Dalgränd 12, 121 30 Enskededalen
Område
Blåsut/ Enskededalen
Kommun
Stockholm
Objektstyp
Lägenhet
Lägenhetsnummer
Föreningens nr: 99-2568-1-51-1
Våningsplan
1 av 3
Byggår
1981
Antal rum
3 rok varav 2 sovrum
Storlek
Boarea: 79 kvm
Energideklaration
Energiklass: Energideklaration är utförd
Utförd: 2020-04-22
Specifik energianvändning: 134 kWh
Hiss
Ja
Länkar
Föreningens hemsida

Ekonomi

Pris
3 200 000 kr / Bud
Månadsavgift
0 kr inkl Kabel-TV, bredband, IP-telefoni, bostadsrättstillägg
Driftkostnader/mån
Försäkring: 150 kr
Elkostnad: 200 kr
Total: 350 kr
Överlåtelseavgift
Överlåtelseavgift: 1190
Betalas av: Köpare
Pantsättning
Bostadsrätten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 476
Erbjudande om boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Dokument

Föreningen

Bostadsrättsförening
Brf Körsbärsgården
Allmän information
Brf  Körsbärsgården bildades 2010 består av 132 lägenheter varav 27 stycken hyreslägenheter (dold tillgång) samt 1 lokal. Föreningen äger marken.

Föreningen har en god och stabil ekonomi och de sänkte avgifterna under 2021 med 35%.
Värme och ventilation
Fjärrvärme
Övriga utrymmen
Lägenhetens rymliga förråd är beläget i källaren.
I föreningen finns cykelrum, barnvagnsrum, tvättstuga (uppgång 2) samt föreningslokal. Mysig gård med såväl trädgårdsmöbler som lekplats för de minsta med både gungor och sandlåda.
Tv/Internet
Fastigheten är ansluten till ComHem för kabel-TV, basutbudet ingår i avgiften. Bredband via ComHem.
Utförda renoveringar i föreningen
De senaste fyra åren har större renoveringar genomförts: fönsterrenovering, fasadmålning, ventilationssystem, värmesystem, byte till ledbelysning i trapphus, loftgångar och trädgård. Stambyten eller större renoveringar är inte inplanerade det närmaste decenniet.
Föreningens mark
Föreningen äger marken
Parkeringsplatser
Föreningen har ett fåtal parkeringsplatser vilka i dagsläget hyrs ut tre år i taget. För att ställa sig i kö till dessa kontaktar man föreningens förvaltare .

Det finns även fem garage i närheten där man kan hyra plats genom Stockholm Stads Parkering, telefon 08-772 96 00. Garagen heter Dalgränd, Kolonistugan, Rönnbäret, Åstorpsgaraget och Åsgärdet. Garagen ägs av Svenska Bostäder, varför deras hyresgäster har förtur till deras garageplatser.

Det finns avgiftsbelagd parkering vid gymmet, Fitness24Seven, på Åsgärdevägen 5. Det går också att parkera längs Sofielundsvägen, Grusåsgränd och Garagevägen.

VARDAGSRUM

Ljust och rymligt vardagsrum med god plats för såväl soffgrupp som matsalsmöbler. Under 2017 renoverades följande: omslipad ekparkett, ommålade väggar och tak samt nya eluttag. Från vardagsrummet når man den stora inglasade balkongen.

KÖK

Gott om förvaringsutrymme bakom vita skåpsluckor. Vitt kakel ovan arbetsytor i granit och rejäl diskbänk. Köket är utrustat med kyl samt frys i fullhöjd, induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd diskmaskin, fläkt samt inbyggd mikro. Samtliga vitvaror från Electrolux. Helrenoverat under 2017 med nya köksstommar, nytt golv, vägg- och takmålning samt nydragen el.

SOVRUM

Två bra sovrum varav det ena har mycket god plats för såväl dubbelsäng samt för övrig möblering. Renoverat under 2017 med nytt golv, fina tapeter och nydragen el.

BADRUM

Fräscht badrum med ljus våtrumsmatta och vita väggar. Praktisk avlastningbänk med  tvättmaskin samt torktumlare under som ingår i köpet. Stort fönster för vädring och ljusinsläpp. Under 2017 gjordes följande: ommålning väggar och tak samt nytt handfat, badkar och badrumsskåp samt nya blandare från Mora.

HALL

Välkomnande hall med gott om utrymme för såväl avhängning som förvaring bakom flertalet inbyggda garderober med skjutdörrar. Det finns även en stor klädkammare. Framför entrén ligger ett vackert stengolv. Säkerhetsdörr är installerad.

BALKONG

Stor inglasad balkong med trätrall och effektiv infravärme.

SÄLJAREN BERÄTTAR

Vi har från första stund älskat läget, närheten till både natur och stad. Lägenheten är ljus, stor och bekväm. Det är inga ljud som stör och ingen insyn. Balkongen är som en oas som vi kan utnyttja till sent in på hösten med infravärmen påslagen. Vi har verkligen uppskattat tiden här och hoppas att nästa familj kommer trivas lika bra som vi har gjort.

Området

Välkommen till vackra Enskede, här blandas villaidyll med såväl äldre bostäder som nybyggda. Du bor mellan två T-banestationer, med ett par minuters promenad till Blåsut och ca 10 minuters promenad till Sandsborg samt nära service och ett stort utbud av restauranger och butiker.

Närhet till Dalens Centrum med livsmedelsbutik, apotek, florist och bad.  Promenera bort till Gamla Enskede med nyrenoverade Gamla Enskede bageri och omtalade Gamla Enskede Matbod. En bit bort finner du även Gullmarsplan som erbjuder mycket goda kommunikationer i form av flertalet bussar, tvärbanan samt tunnelbanan. För den bilburne tar du dig enkelt ut på Nynäsvägen och Södra länken.

Globenområdet har ett stort utbud av butiker, nöjen, event och restauranger. Nackareservatet erbjuder rekreationsmöjligheter både sommar och vinter. Här finns joggingspår, längdskidåkning vackra promenadstigar, golfbana och badsjöar. Det finns flera populära skolor och förskolor i området.

Intresseanmälan

Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post address
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Louise Kelly
Louise Kelly
Fastighetsmäklare

 • Attraktion
 • Företag
 • Medicinsk
 • Park
 • Skola
 • Sport
 • Transporter

Teckna förmedlingsuppdrag i oktober och få 3 000 kr att renovera för.