Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post adress
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vill du bli uppringd?
Förhandsgranskning
Tistelvägen 1A

Enskededalen Optimalt planerad gaveltvåa!

Tistelvägen 1A
Längtar du efter att bo bland grönska och idyll, fast nära stan? Då är du varmt välkommen till Enskedes mysigaste tvåa! Här bor du mitt i villaidyllen med små gator och äppelträd, i en välplanerad funkislägenhet. Denna ljusa bostad är varsamt renoverad och kastar en tillbaka till 1944 då stort fokus var att bygga ytsmarta bostäder med bra förvaring och kök. Lägenheten är i genomgående gott skick med nya golv samt målade väggar i vardagsrum och hall samt ett helt nytt badrum. Bostaden bjuder på härlig takhöjd och fem fönster i två väderstreck, vilket skapar rymd och ett fint ljusflöde genom hela lägenheten. Sovrummet är rymligt och får plats med dubbelsäng och har utsikt mot den lummiga innergården. En optimal lägenhet för singeln eller sambon, som uppskattar smarta lösningar och en lummig innergård med att spendera årets varma dagar i. Trädgården bjuder på stora gräsytor, odlingsmöjligheter och vackra träd och buskar.

Bostaden ligger i nära anslutning till tunnelbana och grönområden som Nackareservatet. Här bor du bland vackra villor, det k-märkta världsarvet Skogskyrkogården, samt trevliga caféer och restauranger som Matateljen och Delselius konditori i Gamla Enskede. Buss och tunnelbana tar dig till Södermalm på några minuter.
 • Boarea
  42 kvm
 • Rum
  2 rum och kök
 • Avgift
  2 932 kr/mån
 • Pris
  2 750 000 kr / Bud
Visning
Kontakta mäklaren för mer information
Visningstyp
Tistelvägen 1A
 • Fakta & Dokument
 • Interiör
 • Område

Grundfakta

Adress
Tistelvägen 1A, 121 34 Enskededalen
Område
Enskededalen
Kommun
Stockholm
Objektstyp
Lägenhet
Lägenhetsnummer
Föreningens nr: 447
Våningsplan
2
Byggår
1944
Antal rum
2 rok varav 1 sovrum
Storlek
Boarea: 42 kvm
Areauppgifter enligt: Bostadsföreningen
Energideklaration
Energiklass: E, Energideklaration är utförd
Utförd: 2015-01-26
Energiprestanda, primärenergital: 156 kWh
Hiss
Nej
Länkar
Föreningens hemsida
Digitalt prospekt

Ekonomi

Pris
2 750 000 kr / Bud
Månadsavgift
2 932 kr
Driftkostnader/mån
Försäkring: 200 kr
Elkostnad: 200 kr
Övriga kostnader:
Tillägg för bredband 130 kr
Gas 150 kr
Total: 680 kr
Kommentar: Uppskattade driftskostnader.
Andelstal
Andelstal: 4,16460%
Erbjudande om boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Dokument

Föreningen

Bostadsrättsförening
Brf Flädergården
Allmän information
Brf Flädergården. Föreningen bildades 2012 och består av 32 lägenheter varav 7 hyresrätter (dold tillgång) och 98 kvm lokaler. Föreningen är en äkta förening som innehar fastigheten med tomträtt. Juridisk person ej tillåten. Överlåtelse- samt pantsättningsavgift får tas ut enligt stadgar.
Byggår
1944
Värme och ventilation
Fjärrvärme och självdragsventilation.
Övriga utrymmen
Trädgård, cykelrum, tvättstuga i källaren på Flädervägen 6B. Föreningen innehar även en lokal med övernattningsmöjligheter för sina medlemmar. Till bostaden hör ett källarförråd.
Tv/Internet
Föreningen är ansluten till kabel- TV via Com Hem och Bahnhof för internet, obligatorisk kostnad om 130 kr / månad.
Utförda renoveringar i föreningen
2009 Fjärrvärme installerat
2009 Omdragning el
2010 Renovering tvättstuga
2010 Stambyte kök och badrum
2015 Renovering tak
2016 Gemensamt bredband via Bahnhof
2017: Byte av ventiler på elementen
2019: Spoling av stammarna samt utblåsning av ventilationssystem
Kommande renoveringar i föreningen
Inga planerade renoveringar i föreningen.
Föreningens mark
Marken är tomträtt
Parkeringsplatser
I området råder boendeparkering

Hall

En välkomnande ljus hall där du direkt möts av bostadens ljus. Hallen har gott om förvaringsmöjligheter. Till vänster om dörren finns ett förråd med hyllor och plats för att hänga av sig ytterkläder och skor. Längre in i hallen utanför toaletten finns det inbyggda höga garderober med charmiga detaljer från 40-talet.

Kök

Ett charmigt 40-tals kök med serveringsskåp, höga vita skåpluckor, trädetaljer, matförråd, och schackrutigt golv. Här finns allt du behöver så som gasspis, fläkt, mikro samt kyl/frys. Mysigt barbord för två med utsikt över innergården.

Vardagsrum

Ett rymligt vardagsrum med ljusinsläpp från två väderstreck vilket bidrar till rymden. Rummet har vita väggar och stora fönster med fönsterbräda i marmor. Här finns plats för socialt möblemang med soffa, fåtölj och ett stort matsalsbord att sitta flera vid. Från vardagsrummet har du utsikt över innergårdens grönska.

Sovrum

Ett ljust och mysigt sovrum med plats för en dubbelsäng. Sovrummet har högt i tak och ljusa väggar samt härligt ljusflöde från sovrumsfönstret.

Badrum

Nyrenoverat badrum med vitkaklade väggar, grått klinkers på golvet. Här finner ni wc, tvättställ, handdukstork samt dusch. Plats för tvättmaskin som det är fördraget till.

Området

Välkommen till vackra Enskede, här blandas villaidyll med såväl äldre bostäder som nybyggda. Du bor mellan två T-banestationer, med ett par minuters promenad till Blåsut och ca 10 minuters promenad till Sandsborg samt nära service och ett stort utbud av restauranger och butiker.

Närhet till Dalens Centrum med livsmedelsbutik, apotek, florist och bad.  Promenera bort till Gamla Enskede med nyrenoverade Gamla Enskede bageri och omtalade Gamla Enskede Matbod. En bit bort finner du även Gullmarsplan som erbjuder mycket goda kommunikationer i form av flertalet bussar, tvärbanan samt tunnelbanan. För den bilburne tar du dig enkelt ut på Nynäsvägen och Södra länken.

Globenområdet har ett stort utbud av butiker, nöjen, event och restauranger. Nackareservatet erbjuder rekreationsmöjligheter både sommar och vinter. Här finns joggingspår, längdskidåkning vackra promenadstigar, golfbana och badsjöar. Det finns flera populära skolor och förskolor i området.

Intresseanmälan

Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post adress
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.

 • Attraktion
 • Företag
 • Medicinsk
 • Park
 • Skola
 • Sport
 • Transporter

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad?