Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post address
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vill du bli uppringd?
Tellusborgsvägen 90

Hägersten - Telefonplan Ytsmart tvåa med öppen planlösning

Tellusborgsvägen 90
Inom kort kommer denna moderna tvåa om 49 kvm bli till salu. Stora sociala och öppna ytor, sovrum som inrymmer dubbelsäng samt balkong i fritt läge gör denna bostad perfekt lämpad för den medvetna singeln eller paret. Läget i området är utmärkt med populära restauranger och caféer på samma gata samt tunnelbana och vackra grön- och vattenområden en kort promenad bort. Stor stabil förening med gym i huset!

Detta är en kommande försäljning, gör gärna en intresseanmälan redan idag.
 • Boarea
  49 kvm
 • Rum
  2 rum och kök
 • Avgift
  2 728 kr/mån
 • Pris
  2 995 000 kr / Bud
Visning
Kontakta mäklaren för mer information
Visningstyp
Tellusborgsvägen 90
 • Fakta & Dokument
 • Område

Grundfakta

Adress
Tellusborgsvägen 90, 126 28 Hägersten
Område
Hägersten - Telefonplan
Kommun
Stockholm
Objektstyp
Lägenhet
Lägenhetsnummer
Föreningens nr: 1221
Våningsplan
2 av 6
Antal rum
2 rok varav 1 sovrum
Storlek
Boarea: 49 kvm
Areauppgifter enligt: Bostadsrättsföreningen
Energideklaration
Energiklass: D, Energideklaration är utförd
Utförd: 2020-09-09
Specifik energianvändning: 96 kWh
Energiprestanda, primärenergital: 79 kWh
Förråd
För dom boende finns ett externt förråd på ca 2 kvm. Det finns även cykel, barnvagnsrum samt separat soprum för hushållssopor.
Hiss
Ja
Byggnadstyp
Lägenhet

Ekonomi

Pris
2 995 000 kr / Bud
Andelstal
Andelstal: 0,38621%
Andelstal avgift: 0,38621%
Överlåtelseavgift
Överlåtelseavgift: 1190
Betalas av: Köpare
Pantsättning
Bostadsrätten är pantsatt
Pantsättningsavgift: 476
Månadsavgift
2 728 kr

Dokument

Föreningen

Bostadsrättsförening
Brf Insteget
Allmän information
Brf Insteget är en stor förening och äger fastigheten Tvålflingan 11 sedan 2010, som består av flerbostadshus med adressen Tellusborgsvägen 90-92. Föreningen omfattar 255 bostadslägenheter, som är fördelat på 190 1:or, 64 2:or och en 3:a samt ett flertal lokaler. Ett av föreningens hus från 1972 har genomgått en helrenovering som färdigställdes 2012, då även inflyttning skedde i övriga byggnader. Brf Insteget godkänner ej juridisk person. Delat ägande godkännes. I föreringens lägenheter ingår tvättutrustning vid köp.
Ekonomisk förvaltning sköts av HSB Södertörn. Fastigheten är försäkrad hos Brandkontoret. Cirka en gång per år anordnar föreningen gemensam arbetsdag för att städa föreningens utrymmen. Trappstädning sköts av städfirma.
För mer info om föreningen finns deras hemsida: http://www.insteget.se.
Värme och ventilation
Fjärrvärme och mekanisk till- och frånluft.
Övriga utrymmen
Föreningen innehar två bokningsbara tvättstugor som medlemmarna får nyttja. Tvättstugorna har identisk uppsättning och erbjuder fyra tvättmaskiner, två torktumlare, ett torkrum, ett torkskåp och en mangel. Tvättider bokas via en digital bokningstavla som finnes i entrén. För de boende finns ett miljörum med återvinning för färgat- och ofärgat glas, returpapper, el-avfall, plastförpackningar, metallförpackningar och batterier.

I föreningen finns för de boende cykelförvaring, barnvagsrum samt ett separat sophus för hushållssopor. Kommunal återvinningsstation för källsortering finns vid Tellusborgsvägen 53. Varje hushåll har ett externt förråd om cirka två kvm som tillhör bostadsrätten. Postboxar finns i entréplan och hållare för morgontidning finns utanför lägenhetsdörren. Varje lägenhet kan koppla ett mobilnummer till porttelefon för att via telefonen öppna porten åt besökare. Det finns även gym för medlemmarna för ett förmånligt pris. Framför huset har föreningen även en gård som är försedd med bänkar, planteringar och öppna ytor för umgänge och avkoppling.
Tv/Internet
Kabel TV Föreningen är ansluten till Ownits fibernät för leverans av digital-tv/IP-tv, bredband upp till 1000 Mbit/s och IP-telefoni. I lägenhetens hall finns en modern digital styrenhet installerad. Digital-tv beställs genom Viasat eller Canal Digital och debiteras individuellt. Bredband Föreningen har avtal med Ownit.
Utförda renoveringar i föreningen
2018 Garantiarbete insida fönster
2017 Installation kameror trapphus
2015 Installation nya sopnedkast
2015 Renovering soprummet
2014 Installation RCO-lås till förråd
2014 Nya postboxar
2013-2014 Förstärkning allmänna dörrar
Föreningens mark
Föreningen äger marken
Parkeringsplatser
För de boende finns det 39 stycken garageplatser för 850 kr/månad och 44 stycken parkeringsplatser för 500 kr/månad att hyra. Det finns även ett antal MC-platser för uthyrning. Boendeparkering finns på omkringliggande gator.
Erbjudande om boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Området

Här bor ni med ett optimalt läge. Lugnt och tyst men med puls, nöjen och service i närområdet. Omtyckta Aspudden, Midsommarkransen och moderna Liljeholmen som angränsar till området rymmer en hel stad med alla bekvämligheter på gångavstånd. Kort promenad bort når ni populära restauranger, butiker och t-bana. Ett naturnära läge med Vinterviken endast en bit bort med möjighet till både bad och motionsstråk. 

Området växer så det knakar med nya populära restauranger, vintagebutiker, caféer och designbutiker. I området myllrar det av restauranger som Svenska Sushiköket/Hamburgerköket, Nygammalt, Tre Vänner, Amazing India och Tellus pizza. Några minuter bort ligger även populära restaurang Landet som erbjuder både bar, restaurang och scen. Här finner ni även flertalet caféer så som AB Café. Missa heller inte den renodlade kvartersbiografen Tellus.

Lapa sol och läsa en god bok gör man i Svandammsparken som ligger i stadsdelens kärna. Vill man se mer kan man fortsätta vidare ner mot Vinterviken och följa promenadstråket längst  kolonilotterna, stanna för en fika för att sedan avsluta med lite shopping i Liljeholmens galleria som erbjuder mer än 80 butiker.

Livsmedelsbutiker finns att tillgå kring alla kvarter och SATS finns i såväl Telefonplan som i Liljeholmen. Shell/7-eleven vid Kilaberg håller öppet dygnet runt och kommunikationerna är utmärkta. T-banan som ni når på ca fem minuter tar er till Slussen på ca tio minuter. Bussar går till Älvsjö där pendeltågen rullar, tvärbana finns i Liljeholmen.
Här bor man charmigt och bekvämt - nära staden!

Intresseanmälan

Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post address
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Sofie Vikström
Sofie Vikström
Fastighetsmäklare

 • Attraktion
 • Företag
 • Medicinsk
 • Park
 • Skola
 • Sport
 • Transporter

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad?