Diligensvägen 78 – Brokr Fastighetsmäklare
Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post address
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vill du bli uppringd?
Diligensvägen 78

Jarlaberg Modernt, barnvänligt & naturnära

Diligensvägen 78
Helrenoverat och lugnt beläget bostadsrättsparhus med en genomgående hög standard. Här erbjuds ett modernt och påkostat Marbodal-kök med vitvaror från Siemens, köksö samt platsbyggt barbord och vinkyl. I öppen planlösning med köket finns ett luftigt vardagsrum med gott om plats för soffgrupp, mediamöbel och vitrinskåp. Härifrån nås också en stor träbelagd uteplats i ogenerat läge och med förmiddagssol. Eftermiddags-/kvällssol ges på husets framsida. Parhuset innehåller även tre rymliga sovrum, walk-in-closet och dubbla badrum. Utmärkt förvaring.

Trivsamt och barnvänligt boende i en stor och välskött HSB-förening med trevlig innergård och flertalet faciliteter såsom bastu och gästlägenhet. Här bor du granne med naturreservatet Nyckelviken och på gångavstånd når du såväl Nacka Forum som Nacka Strand med dess båttrafik och växande utbud av service, restauranger och aktiviteter.

Kommande försäljning - anmäl ditt intresse eller kontakta mäklare för mer information!
 • Boarea
  105.5 kvm
 • Rum
  4 rum och kök
 • Avgift
  7 434 kr/mån
Visning
Kontakta mäklaren för mer information
Visningstyp
Diligensvägen 78
Diligensvägen 78
 • Fakta & Dokument
 • Interiör
 • Område

Grundfakta

Adress
Diligensvägen 78, 131 48 Nacka
Område
Jarlaberg
Kommun
Nacka
Objektstyp
Parhus
Lägenhetsnummer
Föreningens nr: 64
Byggår
1988
Antal rum
4 rok varav 3 sovrum
Storlek
Boarea: 105.5 kvm
Areauppgifter enligt: Bostadsrättsföreningen
Energideklaration
Energiklass: E, Energideklaration är utförd
Utförd: 2019-02-20
Specifik energianvändning: 119 kWh
Energiprestanda, primärenergital: 129 kWh
Hiss
Nej

Ekonomi

Månadsavgift
7 434 kr inkl värme, vatten, kabel-TV och bredband
Driftkostnader/mån
Försäkring: 200 kr
Elkostnad: 250 kr
Total: 450 kr
Andelstal
Andelstal: 0,68538
Andelstal insats: 0,68538
Andelstal avgift: 0,68538
Överlåtelseavgift
Överlåtelseavgift: 1190 kr
Betalas av: Säljare
Pantsättning
Pantsättningsavgift: 476 kr
Reparationsfond
Inre reparationsfond saknas
Erbjudande om boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Dokument

Föreningen

Bostadsrättsförening
HSB BRF Tullen nr 623
Allmän information
HSB Brf Tullen nr 623 är en äkta bostadsrättsförening som bildades 1987 och består av 196 bostadsrättslägenheter fördelade på två gårdar. Husen byggdes 1988. Föreningen är medlem i Jarlabergs samfällighetsförening vilken förvaltar garage, gästparkeringar, sopsugsanläggning och kabel-tv-nät.

Läs gärna mer om föreningen på dess hemsida: https://brftullen.se/

Som köpare behöver du bli medlem i HSB Stockholm. Det gör du genom att köpa en andel för 500 kr/person (återfås vid eventuellt utträde). Årsavgift 300 kr/hushåll. Medlemskapet ger dig en rad förmåner, erbjudanden m.m. Mer information: https://blimedlem.hsb.se/
Värme och ventilation
Uppvärmning: Fjärrvärme Ventilation: Mekansikt frånluft
Övriga utrymmen
Föreningen har två välskötta gårdar med planteringar, fruktträd, lekplatser, utegrill samt sittgrupper. Varje gård är försedd med ett gårdshus innehållande tvättstuga, festlokal och bastu. Det finns även två gästlägenheter, barnvagnsrum samt cykelrum.
Tv/Internet
Kabel-tv från Comhem, Medium + 8 favoriter ingår i månadsavgift. Uppgradering kan ske på egen bekostnad. Bredband från Telenor, 250/100 Mbit/s ingår i avgiften. Uppgradering kan ske på egen bekostnad.
Föreningens mark
Föreningen äger marken
Parkeringsplatser
Det finns tre garage i Jarlaberg, belägna på Diligensvägen, Fyrspannsvägen och Landåvägen. Det finns olika typer av platser med följande cirkapriser:

Uteplats med/utan el: 356/288 kr
Garage med/utan el: 456/381 kr
Bur i garage med/utan el: 625/556 kr
Mc-plats: 88 kr

För frågor och hyresavtal, kontakta Cemi: [email protected] / 0774-400990. Det finns även avgiftsbelagda besöksplatser i området.

Entréplan

Välkomnande hall med vitmålade väggar och mörkt klinkergolv med golvvärme. God avhängningsyta samt förvaring i skjutdörrsgarderob. Vidare in i bostaden finns även en klädkammare.

Kök, vardagsrum och matplats i stor öppen planlösning. Här ligger ett mörkt laminatgolv som möter väggar målade i vitt.

Ljust och luftigt kök från Marbodal med både köksö och barbord. Här blandas det moderna smakfullt med klassiska inslag såsom speglade skåpluckor, vitrinskåp och ett vitt half tile-kakel. Vitvaror från Siemens bestående av induktionshäll, kyl och frys i rostfritt, inbyggd ugn och mikrovågsugn samt integrerad diskmaskin. Spiskåpa från Thermex och påkostad vinkyl från Climadiff Avintage. Exklusiv bänkskiva i svart granit.

Via vardagsrummet nås en träbelagd uteplats om ca 23 kvm med förmiddagssol. Här finns gott om plats för loungemöbler, matplats och grill. Det finns även en altan vid husets framsida om ca 10 kvm.

Badrum med toalett, handfat med kommod, dusch, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare. Svart hexagon-format klinkergolv med golvvärme och kakel i vitt.

Övre plan

Bostadens samtliga tre sovrum återfinns en trappa upp varav det ena rummet med glimt över Stockholms inlopp. Här finns också ett inrett walk-in-closet med fönster som vid behov kan göras om till ett kontor eller fjärde sovrum.

På övre plan ligger samma mörka golv som på entréplan. Väggar målade i vitt.

Badrum i grått med matchande kakel och klinker. Här finns badkar, toalett, handfat med kommod och handdukstork. Golvvärme och vädringsfönster.

Området

Jarlaberg är ett naturnära och lugnt område med blandad bebyggelse av lägenheter och radhus, gott om lekytor och närhet till flera skolor och förskolor. På gångavstånd ligger naturreservatet Nyckelviken med vacker natur, härliga promenadstråk samt motionsspår och i angränsande Nacka Strand erbjuds bl.a. gym, restauranger och bageri. Ett par minuter bort finner du bussar som med tät trafik tar dig till Slussen på en dryg kvart. Från Nacka Strand finns också SL-båt att tillgå som bekvämt tar dig till bl.a. Nybroplan, Frihamnen och Lidingö. Runt 2030 förväntas tunnelbanenätet inkludera Nacka, med en planerad uppgång i vid Jarlaberg/Nacka strand.

Intresseanmälan

Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post address
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Tobias Aasa
Tobias Aasa
Fastighetsmäklare

 • Attraktion
 • Företag
 • Medicinsk
 • Park
 • Skola
 • Sport
 • Transporter

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad?