Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post adress
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vill du bli uppringd?
Förhandsgranskning
Imatragatan 95

Akalla Underbar studiolägenhet i eget radhus med två uteplatser!

Imatragatan 95
FAST PRIS! -RING FÖR PRIVAT VISNING
Bästa läget i föreningen med stor uteplats i västerläge mot den trevliga och lugna innergården! Till denna studiolägenhet hör inte bara en utan två härliga uteplatser. Lägenheten är fint renoverad med moderna färg och materialval. Här bor du i eget radhus i populära Trädgårdsstaden! Nära T-bana, buss & grönområden. Välskött förening med god ekonomi.
 • Boarea
  42.5 kvm
 • Rum
  1 rum och kök
 • Avgift
  3 057 kr/mån
 • Pris
  1 695 000 kr FAST PRIS
Visning
Kontakta mäklaren för mer information
Visningstyp
Imatragatan 95
 • Fakta & Dokument
 • Interiör
 • Område

Grundfakta

Adress
Imatragatan 95, 164 78 Kista
Område
Akalla
Kommun
Stockholm
Objektstyp
Radhus
Lägenhetsnummer
Föreningens nr: 297
Byggår
1974
Antal rum
1 rok
Storlek
Boarea: 42.5 kvm
Areauppgifter enligt: Bostadsrättsföreningen
Energideklaration
Energiklass: Energideklaration är utförd
Utförd: 2020-07-01
Specifik energianvändning: 170 kWh
Allmän information
Föreningen har en låg belåningsgrad om 1750 kr/kvm och har flertalet lokaler som de hyr ut och inbringar goda hyresintäkter. Här finns bland annat 2 förskolor som bidrar till en god ekonomi för föreningen.

Ekonomi

Pris
1 695 000 kr FAST PRIS
Månadsavgift
3 057 kr inkl värme, vatten, kabel tv samt bredband
Driftkostnader/mån
Övriga kostnader:
El (Förmånligt förhandlad via föreningen) 70 kr
Total: 70 kr
Andelstal
Andelstal: 0,15298
Överlåtelseavgift
Överlåtelseavgift: 1190
Betalas av: Säljare
Pantsättning
Pantsättningsavgift: 476

Dokument

Föreningen

Bostadsrättsförening
Hsb Brf Trädgårdsstaden
Allmän information
HSB Brf Trädgårdsstaden består av 421 lägenheter och 38 lokaler. Av föreningens 421 lägenheter upplåts samtliga med bostadsrätt. Föreningen äger också förskolorna Nykarlebygatan 5 och Nykarlebygatan 163 som hyrs av Stockholms Stadsdelsförvaltning samt två lokaler som hyrs av BEAB AB. Dessa inbringar goda och stabila hyresintäkter till föreningens ekonomi. Föreningen bildades 1979.
Värme och ventilation
Fjärrvärme.
Övriga utrymmen
Till varje lägenhet hör ett stort förråd i anslutning till bostaden.
Gemensamma tvättstugor finns på Imatragatan 4, 230 samt på Nykarlebygatan 10 och 60. Det finns gemensamma cykelförråd på Imatragatan 230 samt på Nykarlebygatan 10 & 60. Föreningslokal finns med bastu och solarium (Imatragatan 130)
Övernattningsrum finns att hyra.
Tv/Internet
Fiberoptiskt bredband från Bahnhof (ingår i avgiften). I avgiften ingår även kabel-TV (ComHem) grundutbud med 8 kanaler, det går även att välja bredband från Com Hem.
Utförda renoveringar i föreningen
2012-2019 Fasadbyten i hela föreningen.
2011-2013 Samtliga fönster och altandörrar är utbytta med aluminiumbågar.
2005 Nya tak.
Föreningens mark
Marken är tomträtt
Parkeringsplatser
P-plats ca 250kr/mån kr, garageplats ca 850 kr Kontakta HSB Akalla för parkeringsplatser. Tel: 010-442 10 00.

KÖK

Trevligt kök med plats för matbord framför fönstret. Bakom de vita skåpsluckorna finns gott om förvaring och ovan arbetsbänken i vit laminat sitter ett vitt kakel. I köksinredningen ingår: kyl/frys (Cylinda),spis med häll (Electrolux) samt köksfläkt. På golvet ligger ett lättskött klinker och på väggen sitter en snygg vit panel och övriga väggar är målade i en fin grå nyans .

VARDAGSRUM

Vardagsrum/Allrum: Härligt rum med utgång till den underbara uteplatsen som sommartid blir en förlängning av rummet. På golvet ligger ett ljusgrått målat parkettgolv och väggarna är målade i en modern grå nyans.

BADRUM

Fräscht badrum med vitt kakel och klinker med golvvärme under. Vid duschhörnan sitter det sjösten på vägg samt golv. I badrumsinredningen ingår: dusch med vikväggar i frostat glas, wc, handfat med kommod, spegel med belysning, badrumsskåp samt att tvättmaskinen ingår i köpet (Upo).

HALL

Välkomnande hall med plats för avhängning vid entrén. I hallen finns en dubbelgarderob samt två enkla garderober som ingår i köpet. På golvet ligger en klinker.

UTEPLATS

Underbar uteplats med nybyggt trädäck med staket. Här kan du njuta av solen hela dagen och fram till kvällen i bästa västerläge. Plats för alla dina utemöbler och mer därtill. Under varma sommardagar kan det vara skönt att använda den installerade markisen. Uteplatsen ligger mot en lugn och lummig innergård.

Vid entrén finns även här en uteplats, denna med morgonsol. Även här finns plats för utemöbler.

Området

Akalla är ett omväxlande område med goda möjligheter till både fritidsaktiviteter, kultur och nöje. Här finns både badhus, sporthall klättercenter och en 4H gård. Här samsas både höghus, lägre hus som bildar storgårdar med grönområden och lekparker samt radhus och parhus och allt med närhet till ett centrum som erbjuder både en Ica och en Lidl.  I centrumet finns även restauranger, frisör, apotek etc och om det fortfarande inte skulle vara tillräckligt tar du dig snabbt till Kista galleria som är ett av Sveriges största och mest framgångsrika köpcentrum.

För dig som gillar utomhusaktiviteter finns gott om grönområden med bland annat Järvafältet med både motionsslingor och skidspår men även ett koloniområde samt Hästa gård. I området finns även Akalla by som består av äldre bevarad bebyggelse som sträcker sig tillbaka till 1600-talet.

Från Akalla tar du dig enkelt till Stockholms centralare delar med tunnelbanans blå linje. T-centralen ligger bara 21 minuter bort. Från Akalla finns det goda bussförbindelser till Järfälla, Sollentuna, Spånga och Västerort.

Intresseanmälan

Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post adress
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Louise Kelly
Louise Kelly
Fastighetsmäklare

 • Attraktion
 • Företag
 • Medicinsk
 • Park
 • Skola
 • Sport
 • Transporter

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad?