Gävlegatan 36B, vån 13 – Brokr Fastighetsmäklare
Vill du bli kontaktad?
Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post address
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Vill du bli uppringd?
Förhandsgranskning
Gävlegatan 36B, vån 13

Hagastaden Nyproducerad möjlig tvåa i gavelläge med magisk utsikt och uthyrningsmöjligheter

Gävlegatan 36B, vån 13
Välkommen till en magisk lägenhet om 1,5 rum och kök i gavelläge som lätt kan göra om till 2 rum och kök. Bostaden präglas av en hög och exklusiv känsla med noga utvalda materialval i sober färgskala. Här har ingenting lämnats åt slumpen i såväl materialval som planlösningen där varje kvadratmeter tagits tillvara på ett optimalt sätt. Ljuset flödar in i lägenheten genom fönsterna som sträcker sig från golv till tak och utsikten över takåsarna är slående vacker.

Byggnaderna erbjuder ett modernt boende med ett modernt ägande. Till exempel finns möjligheten för både privatperson och företag att hyra ut sin bostad i andra hand, förutsatt att föreningens riktlinjer för uthyrning följs och inte kortare än tre månader. Detta står med i upplåtelseavtalet och kommer ej att kunna regleras under tid.

Med bästa läget i området, där Norra stationsparken öppnar upp sig i syd/väst, ligger kvarteret Kvartetten. Metallfasadens beiga och bruna kulörer letar sig in i bostaden via djupa fönsternischer som går ner till golv. Vita väggar, metalldetaljer och grålaserat ekgolv förstärker det enhetliga och stilrena intrycket.

Välkommen till ert framtida boende!
 • Boarea
  35 kvm
 • Rum
  1.5 rum och kök
 • Avgift
  2 090 kr/mån
 • Pris
  3 995 000 kr /Bud
Visning
Kontakta mäklaren för mer information
Visningstyp
Gävlegatan 36B, vån 13
Gävlegatan 36B, vån 13
 • Fakta & Dokument
 • Interiör
 • Område

Grundfakta

Adress
Gävlegatan 36B, vån 13, 113 68 Stockholm
Område
Hagastaden
Kommun
Stockholm
Objektstyp
Lägenhet
Lägenhetsnummer
Föreningens nr: 2305
Våningsplan
13
Byggår
2020-2021
Antal rum
1.5 rok
Storlek
Boarea: 35 kvm
Areauppgifter enligt: Enligt ekonomisk plan
Energideklaration
Energiklass: Energideklaration behövs ej
Hiss
Ja

Ekonomi

Pris
3 995 000 kr /Bud
Månadsavgift
2 090 kr inkl Värme, kallatten
Driftkostnader/mån
Övriga kostnader:
Vatten och avlopp 109 kr
Övrigt 205 kr
Elektricitet 216 kr
Total: 530 kr
Kommentar: El och vatten debiteras efter verklig förbrukning. Övrigt avser obligatorisk tillägg för Telia Tripple PLay
Andelstal
Andelstal avgift: 0,6404%
Överlåtelseavgift
Betalas av: Köpare
Erbjudande om boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekalkyl.

Dokument

Föreningen

Bostadsrättsförening
Brf Kvartetten 1 i Hagastaden
Allmän information
ALLMÄNT OM FÖRENINGEN

Antal bostäder
128 st i etapp 1

Området
Vasastaden växer åt nordväst. De höga husen står tätt och bildar en ny del av Stockholms skyline. Tunnelbanan kommer att stå färdig år 2025. Området kommer då att inrymma 50.000 arbetsplatser och 6.000 bostäder.

Läge i området
Med bästa läget i området, där Norra stationsparken öppnar upp sig i syd/väst, ligger kvarteret Kvartetten. De första två husen som byggs, Sopranen och Tenoren, ligger längst väster ut.

Husen
På uppdrag av Byggnadsfirman Erik Wallin har välrenommerade Wingårdhs Arkitektkontor ritat Kvartetten. Fyra moderna bostadshus med tydlig inspiration från Lake Shore Drive Chicago, USA. De har fått namnen Sopranen, Alten, Tenoren och Basen precis som kvartettens fyra originalstämmor. Med stilrena fasader med glas och aluminium i harmoniska metallfärger bildar de en vacker, funktionell och visionär del av staden.

Inredning och materialval
Metallfasadens beiga och bruna kulörer letar sig in i bostaden via djupa fönsternischer som går ner till golv. Vita väggar, metalldetaljer och grålaserat ekgolv förstärker det enhetliga och stilrena intrycket. De varma tonerna återkommer i kökets sandbeiga kulör och skapar en fin kontrast mot den rostfria bänkskivan. Badrummets väggar och golv är av grå keramiska plattor i terazzomönster. Den glasade duschväggen har inbyggd smart förvaring.

Service och tjänster
Bostadsrättsföreningen planerar att erbjuda en rad olika tjänster och servicemöjligheter. Bilpool, tvätt, städning, catering, övernattning, mötesrum, gym och hantverkshjälp är några av de tjänster föreningen förmedlar till sina medlemmar.

Tillåter uthyrning
Upplåtelseavtalet tillåter uthyrning av bostadsrätten. Det ger ett oberoende av styrelsens godkännande och detta kan inte ändras över tid. Den kortaste uthyrningstiden är satt till tre månader för att undvika korttidshyrning i form av till exempel Air BnB.
Byggår
2020-2021
Värme och ventilation
Vattenburen golvvärme
Tv/Internet
ComHem
Föreningens mark
Föreningen äger marken

Hall

Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder samt skoförvaring. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger en gråpigmenterad enstavs parkettgolv i ek.

Kök

Fint och påkostat kök från Vedum med luckor i sandbeige kulört. Underskåp i kök med luckor/lådor och överskåp med push-to-open. Dimbara spotlights över diskbänken som är i rostfritt utförande med integrerad diskho. I köksutrustningen finns induktionshäll, kolfilterfläkt, kompaktugn med mikrovågsugn samt bänkkyl och diskmaskin. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger en gråpigmenterad enstavs parkettgolv i ek.

Vardagsrum

I öppen social planlösning mot köket finns vardagsrum och matplats. Rummet rymmer såväl sittgrupp som matplats för ca 4 personer. Rummet präglas av det härliga ljusinsläppet via fönsterna som sträcker sig från golv till tak. Snyggt monterade gardiner som ger en härlig exklusiv hotellkänsla. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger en gråpigmenterad enstavs parkettgolv i ek.

Sovdel

Mysig sovdel med minimal insyn med plats för säng och en dubbelgarderob för bra förvaring. Det finns även en fransk balkong perfekt för vädring. Sovdelen kan enkelt delas av till ett sovrum via en snygg industrivägg i glas eller vanlig vägg i trä. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger en gråpigmenterad enstavs parkettgolv i ek.

Badrum

Snyggt och stilsäkert badrum som ger en känsla av absoluta toppklass. På väggar och golv sitter terrazzomönstrad granitkeramik i 300x600 plattor. I taket sitter dimningsbara spotlights som ger en bra och harmonisk belysning. Spegelarmatur i krom och en vit kommod från Vedum med lådor. Infälld väggspegel ovan handfat och duschvägg i klarglas med inbyggd förvaring. Kombimaskin (tvätt & tork) från Siemens med bänkskiva ovan och väggskåp.

Området

Hagastaden är Stockholms nya centrala stadsdel fylld av liv och rörelse med både arbetsplatser, bostäder, affärer, caféer och restauranger. Här bor du med närheten till puls i Vasastan och Stockholm city men även Hagaparkens grönska och lugn.

Den nya pendeltågslinjen Citybanan ligger bara några minuter bort från Hagastan vid rondellen på Vanadisplan och det finns goda busskommunikationer i området. Här kommer även den nya gula tunnelbanelinjen att passera som ska gå mellan Odenplan och Arenastaden (byggstart 2020).

Intresseanmälan

Detta fält är obligatoriskt.
Detta fält är obligatoriskt.
Felaktig E-post address
Detta fält är obligatoriskt.
Vänligen försök igen, Fel Google Recaptcha.
Tack! Vi kontaktar dig inom kort.
Jonas Danielsson
Jonas Danielsson
Fastighetsmäklare

 • Attraktion
 • Företag
 • Medicinsk
 • Park
 • Skola
 • Sport
 • Transporter

Bor du i något liknande?

Brokr hjälper dig från start till mål i försäljningen av din bostad. Hos oss hittar du proffsiga och engagerade mäklare som tror på rak och ärlig kommunikation. Vill du ha en fri värdering eller veta mer om hur vi skulle sälja din bostad?